Ο Νικολό Μέλι αποχωρεί από την Αρμάνι Μιλάνο και όλα δείχνουν πως μετακομίζει στη Φενέρμπαχτσε. Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ εξέφρασε την πικρία του για τη στάση της ομάδας και ειδικά του προέδρου και προπονητή, Έτορε Μεσίνα, μιλώντας στην Corriere della Sera.
«Δε σκεφτόμουν να φύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του κλαμπ. Θα ήθελα να μείνω αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε. Είμαι λίγο δυσαρεστημένος που αρκετοί σκέφτηκαν ότι επέλεξα να φύγω από την Αρμάνι, δεν είναι έτσι», τόνισε ο 33χρονος άσος και πρόσθεσε:
«Πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα αν ήταν απόφαση για τακτικούς λόγους. Μίλησα μαζί του μετά το πρωτάθλημα και συζητήσαμε για την πρόταση που μου έκανε η ομάδα τον Απρίλιο. Του είπα, είμαι εδώ 7-8 χρόνια, αυτό έχει αξία, σωστά; Είμαι ο αρχηγός, σωστά; Πίστεψα ότι η συζήτηση είχε θετική έκβαση αλλά δύο μέρες αργότερα με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε 45 δευτερόλεπτα και μου είπε πως το κλαμπ αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά».
Όσο για το μέλλον του; «Έχω διαβάσει για πολλές ομάδες, Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι η Εθνική Ιταλίας», είπε