Στην ΑΕΛ αναμένεται να κινηθούν πιο έντονα στο μεταγραφικό παζάρι καθώς από βδομάδας θα ολοκληρωθούν αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, κάτι που θα επιτρέψει και στην ομάδα να ανακοινώσει ορισμένες συμφωνίες.
Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νικόλας Λεβέντης έκανε λόγο για δύο προφορικές συμφωνίες, όμως δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί αφού οι προτάσεις που έφυγαν προς συγκεκριμένους στόχους ήταν τουλάχιστον οι διπλάσιες.
Κυκλοφόρησε για λογαριασμό της ομάδας της Λεμεσού το όνομα του 25χρόνου κεντρικού αμυντικού Σβεν Σόνερμπεργκ. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ολλανδική Χέρακλες την χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Και λέμε αγωνιζόταν καθώς δεν θα συνεχίσει στην Ολλανδική ομάδα και από την 1η Ιουλίου θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει.
Ο Σόνερμπεργκ είναι δεξιοπόδαρος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερό στόπερ.
Προέρχεται από τις ακαδημίες της Κολωνίας και φέτος έχοντας κάνει καλή χρονιά,  έχει πάρει την υψηλότερη τιμή ως αξία μεταπώλησης σύμφωνα με το transfermarkt.
Ο ίδιος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του  και είναι μάλλον λογικό να το ψάξει όσο καλύτερα γίνεται. Στην ΑΕΛ έχει προταθεί δεν αποτελεί όμως αυτή την στιγμή που μιλάμε την πρώτη προτεραιότητα για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Μιχαήλ Αριστείδου