Ο Εβάν Φουρνιέ (31 χρόνων, 1.99 μέτρα) θα αποδεσμευτεί από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, που αναμένεται να αφαιρέσουν 19 εκατομμύρια ευρώ από το μισθολόγιό τους. Ο Γάλλος βγαίνει στην αγορά και είναι διαθέσιμος για να δεχθεί προσφορές, καθώς αναζητά τη νέα μπασκετική του “στέγη”.

Έτοιμος να βγει στην αγορά για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Εβάν Φουρνιέ (31 χρόνων, 1.99 μέτρα), που αναμένεται να αποδεσμευτεί και να μείνει ελεύθερος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Η ομάδα του Μίσιγκαν επιθυμεί να αφαιρέσει το συμβόλαιο των 19 εκατομμυρίων ευρώ από το μισθολόγιό τους, μια απόφαση που αναμενόταν να οριστικοποιήσουν μέχρι τις 29 Ιουνίου. Το συμβόλαιο του Γάλλου περιφερειακού κρίθηκε αρκετά “βαρύ” από τον οργανισμό, που αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Φουρνιέ, που αναζητά, ήδη, νέα μπασκετική “στέγη”.

Ο Φουρνιέ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Νάγκετς, Μάτζικ, Σέλτικς, Νικς και Πίστονς, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μέτρησε κατά μέσο όρο 6.9 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.