Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το γηπεδικό μετά την Γ.Σ και επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Μάριου Ηλία.

Αναλυτικά:

Για την Γ.Σ και τα παράπονα Ντουπόφ: «Εκτός των άλλων που λέχθηκαν για προγραμματισμό και τους στόχους έγινε και ενημέρωση για το γηπεδικό. Να διαφωνήσω με το παράπονα και να πω ότι έβγαλε μια πικρία για ολόκληρο το οικοδόμημα της Πάφος FC. Είναι στο τιμόνι 7 χρόνια και έχει κάνει τα πάντα να βάλει την ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Δεν έχει ζητήσει καμία βοήθεια σε αυτό το έργο του. Εργοδοτεί πέραν των 200 ατόμων και πολλών παιδιών και πληρώνει τους περισσότερους φόρους στην επαρχία. Βλέπει ένα μεγάλο τοίχο να βρίσκεται απέναντι του και το γηπεδικό είναι ένα από αυτά και δεν είναι ότι καλύτερο».

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις για το γηπεδικό; «Δεν θα μπω στη συζήτηση για το γήπεδο. Δεν έγινε ανακαίνιση από το 2016 για να μπορεί να εξυπηρετήσει και το ποδόσφαιρο και τον στίβο. Εάν γίνονταν όλα αυτά δεν θα είχαμε τα θέματα. Εάν θέλαμε να κάνουμε ένα άλλο γήπεδο ποδοσφαιρικό θα το κάναμε. Η Πάφος έχει βάλει μια εγγυητική με τον εργολάβο σε περίπτωση που καθυστερήσει το έργο, θα μεγαλώσει το ποσό της εγγύησης. Θα βάλουμε ακόμα μια τώρα για τη νέα χρονιά, αυτό μας δημιουργεί προβλήματα αφού θα χαθεί. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι θα πάρουμε το γήπεδο στην τελική. Το πιο σωστό είναι να τεθούν όλα επί χάρτου. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην Κύπρο, ότι το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα είμαστε εδώ να συζητάμε αυτό το θέμα. Η λύση είναι ξεκάθαρη και μονόπλευρη να είμαστε δεσμευμένη στην ομάδα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε μια καλύτερη ομάδα να εδραιωθεί στις ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου, αυτό είπε ο κύριος Ντουπόφ».

Θα είναι το «Στέλιος Κυριακίδης» η έδρας σας φέτος; «Είναι στον αέρα, η ηγεσία του ΚΟΑ είναι στην Μάλτα και περιμένουμε ακόμα την συνάντηση. Θέλουμε μια ενημέρωση για να γνωρίζουμε. Εάν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν οι άνθρωποι της ομάδας αυτά που θέλουν που δεν είναι παράλογα τότε θα ψάξουμε για νέο γήπεδο».

Για τον Μάριο Ηλία: «Ο Μάριος Ηλία έχει συμφωνήσει και είναι μια μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας και πλέον είναι ώριμος και ευελπιστούμε ότι θα βρούμε τον Κύπριο που θα αφήσει το στίγμα του στην Πάφο, όπως και οι υπόλοιποι που ήρθαν τώρα».