Το προσμετρά και αυτό η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ότι ενδεχόμενη υπέρβαση για τις δύο βασικές μεταγραφές (σέντερ φορ και 10άρι) δεν θα φέρει μόνο αγωνιστική ενίσχυση αλλά και οικονομική.
Σε μία χρονική στιγμή που τα εισιτήρια διαρκείας πάνε να αγγίξουν τις 8 χιλιάδες, θεωρείται δεδομένη η αύξηση με προοπτική μάλιστα να φτάσουν τις 9 χιλιάδες αν η διοίκηση, καταφέρει να υλοποιήσει τις λεγόμενες δυνατές μεταγραφές.
Από την στιγμή μάλιστα που αυτός είναι ο στόχος της (βλέπε Γκεόργκε Πούσκας) σημαίνει είτε ο Ρουμάνος (αν τελεσφορήσει η μεταγραφή του) είτε άλλος παίκτες με το ίδιο βεληνεκές θα προστεθεί στο ρόστερ.
Σε αυτά τα επίπεδα, θα είναι και το 10άρι. Άρα λοιπόν με αυτές τις μεταγραφές, θα δημιουργηθεί θετικό σκηνικό για τα seasons tickets, η πώληση των οποίων, είναι και ο βασικός λόγος που βοήθησε τη διοίκηση να καταβάλει αρκετό χρήμα στους ποδοσφαιριστές και να μειώσει αισθητά τις υποχρεώσεις.
Η αύξηση των διαρκείας, θωρείται δεδομένη και εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στις 23 Ιουλίου αφού τα ευρωπαϊκά συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.