Οι Σέλτικς έγιναν οι νέοι πρωταθλητές του ΝΒΑ αλλά και πλέον πολυνίκες της λίγκας με 18 τίτλους αφήνοντας δεύτερους τους Λέικερς. Ο Μάτζικ Τζόνσον, θρύλος της ομάδας του LA, δεν έκρυψε τη στενοχώρια του, αλλά παραδέχτηκε την ομάδα της Βοστώνης ως κορυφαία φέτος.

«Μισώ που οι Σέλτικς έχουν πλέον περισσότερα πρωταθλήματα από μας», έγραψε στο X ο Μάτζικ Τζόνσον.

«Συγχαρητήρια στον Μπράουν που αναδείχθηκε MVP. Ο τζένεραλ μάνατζερ, Μπραντ Στίβενς, έκανε δύο κινήσεις MVP φέρνοντας τον Χόλιντεϊ και τον Πορζίνγκις κάνοντας τους Σέλτικς την καλύτερη ομάδα φέτος. Ο Χόλιντεϊ έκανε τους Σέλτικς την καλύτερη περιφερειακή άμυνα στη λίγκα, ενώ ο Πορζίνγκις έκανε πιο εκρηκτική την επίθεσή τους και είχαν την καλύτερη πεντάδα φέτος», πρόσθεσε.

«Τα playoffs είναι παιχνίδια ματσαρισμάτων και οι Σέλτικς παραήταν μεγάλη πρόκληση για τους Μάβερικς με το βάθος τους. Οι αρετές τους αποδείχτηκαν μεγαλύτερες από αυτές των Μαβς και γι’ αυτό είναι πρωταθλητές. Ο Τζο Μαζούλα πραγματικά βελτιώθηκε ως κόουτς φέτος και είχε καλά προετοιμασμένους τους Σέλτικς για κάθε γύρο των playoffs κάνοντας τις κατάλληλες προσαρμογές σε άμυνα κι επίθεση», κατέληξε.