Ο Λούκα Βιλντόζα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό Aktor και η Μακάμπι Τελ Αβίβ προστέθηκε στην λίστα των ομάδων που τον εξετάζουν, όπως τονίστηκε στην «Magic Euroleague». Παραμένει φαβορί ο Ερυθρός Αστέρας.
Ο Αργεντινός γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης, ύστερα από μία σεζόν στην Αθήνα και η πλευρά του ψάχνει στην αγορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Το προηγούμενο διάστημα είχατε ενημερωθεί πως η Παρτιζάν εξέταζε την περίπτωσή του. Όμως, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δυνάμωσε στην περιφέρεια με τις προσθήκες των Φρανκ Ντιλικινά και Ίφε Λούντμπεργκ και τέθηκε… εκτός κούρσας.
Η νέα ομάδα, που έχει προκύψει στην λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Λούκα Βιλντόζα, είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί έχασαν τον Λορένζο Μπράουν, ο οποίος υπέγραψε στο «τριφύλλι», ενώ όλα δείχνουν πως την νέα σεζόν δεν θα έχουν ούτε τον Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ως εκ τούτου, ο Βιλντόζα αποτελεί μία προοπτική με ενδιαφέρον για την ομάδα του Όντεντ Κάτας.
Πάντως, όπως σημειώθηκε στην «Magic Euroleague», φαβορί για την απόκτηση του Βιλντόζα παραμένει ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήθελε εξ αρχής τον Αργεντινό γκαρντ και προσπαθεί να τον κάνει ξανά δικό της, φέρνοντάς τον πίσω στο Βελιγράδι για τη δεύτερη θητεία του στα «ερυθρόλευκα».