Αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών… φιγουράρουν στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας, χωρίς πάντως -μέχρι στιγμής- να προκύψει μεταγραφική ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές, τους Εβάντρο Κόστα, Γιάννη Μασούρα και Ματέο Μάριτς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικά ο Άλφα Ντιουνκού, ο δεξιός μπακ, που αγωνιζόταν πέρσι στην ΑΕΚ Λάρνακας.
Ο Ντικράν Μπαρσεγκιάν, όντως προτάθηκε και η Ομόνοια επέδειξε ενδιαφέρον, αλλά ο Αρμένιος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Επίσης σε διαπραγματεύσεις με τον Φίλιπ Ελάντερ βρίσκεται η Ομόνοια σύμφωνα με δημοσίευμα Σουηδικής ιστοσελίδας. Πρόκειται για 31χρονο Σουηδό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Οντένσε. Για τη θέση στα στόπερ είναι στα υπόψιν και ο 20χρονος Κογκολέζος Κρις Μακόσο.
ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε εξέλιξη αρκετές διεργασίες και το προσπαθούν για ολοκλήρωση κάποιας ή κάποιων μεταγραφών, πριν πετάξει η αποστολή για την Πολωνία, την Δευτέρα (1/7) το πρωί.
Όλα ανοικτά λοιπόν, σε σχέση με μεταγραφική ανακοίνωση και πότε αυτή θα προκύψει, από την επίσημη Ομόνοια.