Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, τις ανανεώσεις παικτών και το γηπεδικό.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Σε δέκα μέρες θα βρίσκονται εδώ οι παίκτες για τα εργομετρικά και μετά από δύο μέρες θα φύγουμε για το εξωτερικό. Περιμένουμε όλα να επισημοποιηθούν. Δεν έχουμε περιθώριο τώρα λόγω του ότι ξεκινάμε νωρίς με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η Αυστρία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο προορισμός μας για την προετοιμασία».

Για τους Τάνκοβιτς και Ικόκο: «Είναι αρκετά κοντά οι θετικές εξελίξεις με το Τάνκοβιτς και αναμένουμε τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί είτε θετικά είτε αρνητικά για να είμαστε επιφυλακτικοί πάντοτε σε όλα τα ενδεχόμενα. Για τον Ικόκο δεν έχουμε κάποια εξέλιξη».

Για τον Ρους και το 1 εκατομμύριο που γράφτηκε: «Δεν ισχύουν αυτά τα ποσά, ούτε είναι στην πραγματικότητα και δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ξεκινάει το Euro και ο παίκτης θα αγωνίζεται και θα δούμε την πορεία της ομάδας του. Τον θέλουμε να μείνει στην ομάδα και αναμένουμε επειδή αλλάζουν τα δεδομένα συνεχώς».

Μπότσκαι, Πέπε κα Τζάτζα που είναι επίσης δανεικοί: «Όλοι πρόσφεραν και τους θέλουμε να μείνουν γιατί μπορούν να μας βοηθήσουν. Αναμένουμε και με αυτούς τις εξελίξεις, έχουν γίνει προτάσεις και θέλουμε να είναι μαζί μας στην προετοιμασία. Με τον Τζάτζα είμαστε αρκετά κοντά να μείνει, με τους υπόλοιπους δεν έχουμε κάτι ακόμα».

Για τον τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί: «Θα χρειαστούμε ενίσχυση διότι ο Ίβουσιστς τράβηξε όλο το…κουπί και θέλουμε μία πολύ καλή δεύτερη επιλογή. Ο Ίβουσιτς θα είναι και στο Euro και δεν ξέρουμε πότε θα έρθει και ο χρόνος μας πιέζει».

Για το ενδιαφέρον Κύπριων παικτών: «Θέλουμε να ενισχύσουμε το Κυπριακό στοιχείο. Είναι δύσκολη η αγορά ποιοτικών Κύπριων παικτών αλλά η ομάδα έχει γίνει πλέον ελκυστικός προορισμός για όλους».

Για την ανανέωση του Μάριου Δημητρίου: «Το πιο πιθανόν να τον έχουμε κοντά μας. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, είναι καλό παιδί και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Για το γηπεδικό: «Θα χρησιμοποιούμε το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και για το πρωτάθλημα συνεχίζονται οι διεργασίες για να μείνουμε και του χρόνου στο…σπίτι μας (”Στέλιος Κυριακίδης”) αλλά αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις».