Γιάννης Αναστασίου και Βάλνταν Νταμπράουσκας, παραδέχθηκαν δημοσία πως η Ομόνοια αυτή τη στιγμή ψάχνει δύο παίκτες για τα άκρα της επίθεσης, ένα ακόμα δεξιό μπακ κι ένα κεντρικό αμυντικό.
Για τις δύο τελευταίες θέσεις, τα ονόματα που είναι στο προσκήνιο αφορούν τους Άλφα Ντιούνκου και Κρις Μακόσο.
Ο 22χρονος Ισπανός δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας είναι γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΚ τη λήξασα σεζόν, ενώ ο 20χρονος Κονγκολέζος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Βελγική RWD Μόλενμπεκ.
Μάλιστα, αμφότερες, οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών αυτών, πιθανότατα να είναι και στο τελικό στάδιο των επαφών αφού ενδιαφέρουν πάρα πολύ τους ιθύνοντες της Ομόνοιας και είναι δεδομένη η…κίνηση για συμφωνία!
Είναι παίκτες που αγωνίζονται εκεί που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του Λιθουανού κόουτς και παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει το οτιδήποτε επίσημο για την ώρα, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν τους πράσινους να ετοιμάζουν διπλό μεταγραφικό «κτύπημα».
Υπενθυμίζεται πως η Ομόνοια αναχωρεί για το Κίελτσε της Πολωνίας τη Δευτέρα 1η Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και στόχος είναι να κλείσει θετικά τουλάχιστον ένα από τα  δύο κεφάλαια των νεαρών παικτών, με σκοπό να ενσωματωθούν το συντομότερο με την υπόλοιπη αποστολή.

Θράσος Δημητρίου