Η Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν, όμως έχει ήδη προχωρήσει αρκετές υποθέσεις, για την στελέχωση του ρόστερ.

Σε πρώτο πλάνο είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, αυτήν την στιγμή όλοι οι παίκτες έχουν το νου τους και όλη τους την προσοχή στο EURO και το ίδιο συμβαίνει και με τον αρχηγό των Μαδριλένων, Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία.

Το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ λήγει το καλοκαίρι του 2025, όμως όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, πλέον υπάρχει ειλημμένη απόφαση από τους “μερένχες”! Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν συζητήσεις προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο του.

Ο Αντσελότι θέλει σαν τρελός την παραμονή του Καρβαχάλ…

Ο σύλλογος είναι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος από τις εμφανίσεις του Καρβαχάλ, αλλά κυρίως με την προσωπικότητα και την συμπεριφορά που δείχνει ο πολύπειρος δεξιός μπακ.

Στα 32 του χρόνια, παραμένει ένας από τους κορυφαίους μπακ στον κόσμο και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι αναμένεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο 3ετους διάρκειας, κρατώντας τον για πάντα στο Μπερναμπέου!