Φτάσαμε στη μεγάλη ημέρα. Ή για την ακρίβεια, φτάνουμε στην ημέρα που όλοι περιμέναμε. Στην ημέρα που θα κάνει την εμφάνισή του το νέο πρόγραμμα της Premier League, για τη σεζόν 2024-25!

Στις 18 Ιουνίου και στις 11 ώρα Ελλάδος, θα λάβει χώρα η εν λόγω διαδικασία, με την Premier League να μας παρέχει το πρόγραμμα των αγωνιστικών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Θα μάθουμε ποιον θα αντιμετωπίσει η τέσσερις φορές, διαδοχική πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι, στην «πρεμιέρα», απέναντι σε ποιον θα κάνει το ντεμπούτο του ο Άρνε Σλοτ, πώς ξεκινάει το πρόγραμμα της Άρσεναλ, και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει τη χρονιά και πάλι στο «Ολντ Τράφορντ». Θα μάθουμε ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Έντσο Μαρέσκα στην Τσέλσι και αν η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου θα ξεκινήσει το ίδιο δυνατά με πέρυσι, την επόμενη σεζόν.

Πλέον, όπως γνωρίζετε, δεν αγωνίζονται στην Premier League η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Μπέρνλι και η πλήρως ανταγωνιστική Λούτον, με την θέση τους να παίρνουν η Λέστερ, που δεν έχει ακόμη προπονητή, αλλά έχει τον… Τζέιμι Βάρντι, η Ίπσουιτς και η Σαουθάμπτον.

Από εκεί και πέρα, τα βασικότερα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως η σέντρα της Premier League θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου. Δεν θα έχουμε φέτος αγωνιστική στις 24 Δεκεμβρίου, όπως είχαμε πέρυσι, για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα. Τέλος, η σεζόν ολοκληρώνεται στις 25 Μαΐου, με όλες τις αναμετρήσεις να διεξάγονται ξανά ταυτόχρονα!

Ήρθε λοιπόν η ώρα… Μείνετε συντονισμένοι στο England365, καθώς το… πρωί πλησιάζει!