Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον Super Sport 104.0 για την πώληση Ζόκε και (μάλλον) του Σουμάνσκι ενώ αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά:

Για τις πωλήσεις Ζόκε-Σουμάνσκι: «Αυτό είναι το πλάνο και το όραμα της διοίκησής. Στόχος είναι να παίρνουμε εξελίξιμους παίκτες και να ανεβάζουμε την αξία τους. Δεν σημαίνει ότι επειδή πουλάμε παίκτες δεν μπορούμε να διεκδικούμε όλους τους στόχους της σεζόν. Για τον Σουμάνσκι δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε λεπτομέρειες μέχρι να υπάρχει κάτι επίσημο».

Πότε θα ανακοινωθούν τα νέα αποκτήματα; «Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Υπάρχουν λεπτομέρειες που ο κόσμος δεν γνωρίζει πίσω από κάποια θέματα. Γι’ αυτό και ακόμα δεν ανακοινώθηκε κάτι».

Για την έλλειψη εμπειρίας: «Δεν είναι κάτι άγνωστο, το γνωρίζαμε ότι όταν έχεις πολλούς νεαρούς έρχεται αυτό το τίμημα. Από τη στιγμή που η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε πολλές προσθήκες, 8-10 όπως πριν 1-2 χρόνια, συγκαταλέγεται ότι θα αποκτήσουμε λίγους παίκτες και με εμπειρία. Ο Ζόκε που αποχώρησε ήταν μέσα σε αυτή την ομάδα παικτών και γι’ αυτό πρέπει να τον αντικαταστήσουμε».

Για το κυπριακό στοιχείο: «Μας ενδιαφέρει πάντα. Απλά θέλουμε παίκτες που θα είναι στα θέλω του προπονητή μας και όχι μόνο και μόνο για να τους έχουμε στο ρόστερ. Πρέπει και τα οικονομικά δεδομένα να είναι φυσιολογικά. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος, θα κάνουμε υπομονή και θα το ενισχύσουμε».