Στην πρώτη εκπομπή της Cablenet αφιερωμένη στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Zlatibor, της Σερβίας μίλησαν ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Εφραίμ, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
Για το νέο του πόστο ως διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος: «Είμαι χαρούμενος για το νέο πόστο. Δεν είναι σίγουρα εύκολη η μετάβαση από παίκτης σε αυτό το πόστο αλλά θα κάνω ότι μπορώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ και να κάνουμε φέτος ότι και πέρσι. Βοηθάει η καλή σχέση που έχω με τους παίκτες και θα είμαι ο συνδετικός κρίκος παικτών και προπονητή. Εγώ μεταφέρω και στους δύο αιτήματα και προβληματισμούς. Το ίδιο ισχύει και με την διοίκηση. Είμαστε όλοι μαζί και ευελπιστώ για μια καλή χρονιά. Είμαι σίγουρος με τις γνώσεις και την εμπειρία μου που είχα ως ποδοσφαιριστής θα βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τον Γκαγιέγο: «Δεκτικός, σοβαρός άνθρωπος και εξαιρετικός χαρακτήρας για προπονητή. Αναπτύσσουμε μία καλή σχέση μαζί και συνεχίζουμε».

Μήνυμα στον κόσμο: «Ξέρουν πολύ την εκτίμηση που τους έχω. Να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και να μας σπρώχνουν όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΤΣΙΑΣ
«Νιώθω τιμή, ικανοποίηση και οι υποχρεώσεις που γίνονται πιο μεγάλες τώρα που είμαι αρχηγός. Σίγουρα είναι ξεχωριστό ότι βρίσκομαι σε αυτή την θέση, σε αυτή την ηλικία και λόγω του πατέρα μου. Μεταβαίνουμε στη Σερβία για να δουλέψουμε σκληρά και να χτίσουμε ένα καλό σύνολο με επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις».

ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΝΤΟΓΚΑΛΑ
«Είναι τιμή για έμενα να είμαι ένας από τους αρχηγούς. Να επιλέγομαι από τον προπονητή και τον πρόεδρο για αυτό τον ρόλο. Θα λειτουργήσω με βάση την εμπειρία μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι 4 χρόνια στο ΑΠΟΕΛ, είναι μια μεγάλη περίοδος. Ο τελευταίος χρόνος ήταν τέλειος, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ελπίζω να πάμε πολύ καλά στη νέα περίοδο, για χάρη της ομάδας και των φιλάθλων μας. Είναι σημαντική η περίοδος της προετοιμασίας, γιατί έχουμε ένα νέο προπονητή και νέους παίκτες. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο. Να κτίσουμε καλή φυσική κατάσταση γιατί ελπίζω ότι θα παίξουμε σε τρεις διοργανώσεις. Δυο στην Κύπρο και μια στην Ευρώπη για αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε καλή κατάσταση. Να κάνουμε το πρώτο βήμα στην Ευρώπη».

ΤΣΑΒΙ ΚΙΝΤΙΓΙΑ
«Νιώθω πολύ ωραία στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ομάδα με υποδέχθηκε πολύ όμορφα. Πρέπει να προετοιμαστούμε στην Σερβία με τα φιλικά για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΡΑΝΤΟΣΑΒ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ
«Αρχικά είμαι χαρούμενος που είμαι πρωταθλητής με την ομάδα και που κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Δεν σημαίνει πολλά για εμένα που είμαι 2ος αρχηγός διότι πρέπει να είμαστε σύνολο πάνω απ’ όλα. Ο αρχηγός είναι ο Μπέλετς και είμαστε όλοι κάτω από εκείνον. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, με τα πόδια στο έδαφος για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Όλα ξεκινούν από την προετοιμασία και είναι πολύ σημαντική. Θα κάνουμε ότι καλύτερο στη Σερβία για να ετοιμάσουμε την ομάδα για μια σεζόν καλή όπως αναμένουν όλοι».

ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΡΑΖΙΤΣ
«Είμαι περήφανος και χαρούμενος που είμαι μέλος του ΑΠΟΕΛ και αυτής της οικογένειας. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα και να κάνουμε κάτι καλό στο μέλλον».