Σε επαφές με ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον βρίσκεται ο ατζέντης του Δημήτρη Ιτούδη, όπως αποκάλυε ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής.

Με τον Ρότζερ Γκριμάου να ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη θέση του head coach στη Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους. Τσάβι Πασκουάλ, Δημήτρης Ιτούδης (όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers), Γιάκα Λάκοβιτς και Χοάν Πεναρόγια είναι τα τέσσερα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα τους, ο πρόεδρος Τζουάν Λαπόρτα έχει ανάψει το πράσινο φως για σημαντική επένδυση σε αυτή τη θέση, προς το παρόν όμως δεν υπάρχει εξέλιξη και δεν υπάρχει καν αποχώρηση του Γκριμάου.

Φαίνεται, πάντως, ότι οι Καταλανοί θα πάρουν σύντομα την απόφασή τους για τον άνθρωπο που θα τους καθοδηγήσει τα επόμενα χρόνια, ώστε ο σχεδιασμός να ξεκινήσει και να μη χαθεί άλλος χρόνος. Ο Ιτούδης παραμένει υποψήφιος και σε σχετική ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη στο bhbasket.ba, απάντησε πως “είμαι ελεύθερος και όπως έχω ξαναπεί, ο ατζέντης μου δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση, μιλάει δηλαδή με μερικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για εμένα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πώ κάτι περισσότερο, γιατί δεν υπάρχει κάτι επίσημο“.