Η απόκτηση του Τζίμι Σουάρεθ κλείνει ένα σημαντικό κενό στη μεσαία γραμμή στην ΑΕΚ. Από τη στιγμή που ο Πονς επέμεινε στη θέση του να μην επιστρέψει στην Κύπρο, ο Τσάβι Ρόκα κινήθηκε κι έκλεισε τον πρώην (πλέον) παίκτη της Οβιέδο, ο οποίος έρχεται σε πολύ καλή ηλικία (31 Δεκεμβρίου κλείνει τα 28 του χρόνια) για να καλύψει το κενό του συμπατριώτη του. Πλέον, με τον Σουάρεθ και την επικείμενη απόκτηση του Καμπρέρα, απομένει μόλις μία κενή θέση στον κατάλογο Α’.
Οι 16 ποδοσφαιριστές στον κατάλογο είναι (ή πιο σωστά θα είναι) οι εξής: Αλομέροβιτς, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ενρίκες, Γκαρσία, Σάντσες, Λέδες, Σουάρεθ, Καπτούμ, Γκάμα, Ντίμερς, Φαράζ, Γκιούρτσο, Σολ και Καμπρέρα.
Απομένει λοιπόν μία κενή θέση στον κατάλογο Α’, με την ανάγκη για ενίσχυση να είναι μεγαλύτερη και ο Ρόκα το ψάχνει και για ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Β’.
-ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ: Απ’ εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα δώσει αύριο Σάββατο (27/6) το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Ντεν Μπος (ομάδα β’ κατηγορίας της χώρας) στις 18:00 ώρα Κύπρου (17:00 τοπική). Ο Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του για πρώτη φορά σε ρυθμούς παιχνιδιού.

Ανδρέας Βεντούρης