Ευχαρίστησε την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα στην καριέρα του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γιάννου, σημειώνοντας πώς θα επιχειρήσει να φτιάξει τη νέα ομάδα και τι χρειάζεται για να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο:

«Να ευχαριστήσω την ΑΕΛ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που αρχίζει η ομάδα μας. Μιας και είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτησή μου, θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, τον κ. Καραπατάκη και τον κ. Φράγκο που δέχθηκαν την πρόταση αυτή. Τώρα για το αγωνιστικό κομμάτι. Για να μπορέσει η ΑΕΛ να επανέλθει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικεί την είσοδό της στην 6άδα και το κύπελλο πρέπει να γίνουν πολύ προσεγμένες κινήσεις. Είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι στην αγορά υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις κι αυτό θα κάνουμε. Έχουμε ήδη ανακοινώσει δύο Κύπριους και θέλουμε να κτίσουμε τα αποδυτήριά μας με γηγενείς παίκτες. Θέλουμε και άλλους Κύπριους. Μας ενδιαφέρει η Κυπριακή αγορά. Ο προπονητής μας έχει τεράστια εμπειρία και έχει μεγάλη προσωπικότητα. Ξέρει να δουλέψει με γηγενείς παίκτες. Σε όλα αυτά Θέλουμε την βοήθεια του τεράστιου κόσμου να είναι δίπλα μας.
Ο Κρις Κόλμαν είναι ένας προπονητής που μπορεί να μας βοηθήσει. Έχει τεράστια εμπειρία και έχει μεγάλη προσωπικότητα. Ξέρει να δουλέψει με γηγενείς παίκτες. Μας ζήτησε και ο ίδιος να υπάρχουν γηγενείς παίκτες στις αρχικές διαπραγματεύσεις. Σε όλα αυτά Θέλουμε την βοήθεια του τεράστιου κόσμου να είναι δίπλα μας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε σκληρή δουλειά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΛΜΑΝ: «Ο στόχος είναι να χτιστεί μια ομάδα και να ετοιμαστεί για τα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε το αντίθετο μάλιστα θέλουμε και φέτος να είμαστε δυνατοί».