Ο Απόλλωνας μέχρι στιγμής απέκτησε δύο κεντρικούς αμυντικούς (Σελεστίν-Βούρος), έναν δεξιό ακραίο οπισθοφύλακα (Μπαραχόνα) και έναν ακραίο επιθετικό (Ντιονέ) και φουλάρει και για τους επόμενους.
Η προσπάθεια πλέον όσον αφορά την ενίσχυση εστιάζεται στη μεσαία γραμμή.
Από την αρχή τέθηκε στο μεταγραφικό πλάνο η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στην θέση “8” και μάλιστα με την υποσημείωση να μπορεί να κάνει την διαφορά, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο Πέρετζ την σεζόν που πέρασε.
Η ενίσχυση στην θέση αυτή της μεσαίας γραμμής αποτελεί προτεραιότητα. Ήδη έχουν σταλεί προτάσεις, με συγκεκριμένη περίπτωση 8αριού να είναι στην κορυφή της λίστας. Εφόσον ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής απαντήσει θετικά τότε αυτόματα θα κλείσει η εκκρεμότητα, αλλιώς υπάρχει και το plan b με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν στα χέρια προτάσεις.
-Όσον αφορά τα τέσσερα αποκτήματα που προαναφέραμε (Βούρος, Σελεστίν, Μπαραχόνα, Ντιονέ) αναμένεται να έρθουν στην Κύπρο στο πρώτο 10ήμερο Ιουλίου και θα αρχίσουν να ανακοινώνονται. Λίγο αργότερα και πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στις 15 Ιουλίου θα αφιχθεί στην Κύπρο και ο προπονητής Αντριάν Γκούλα.

Χρίστος Χρίστου