Ο Ολυμπιακός θέλει διακαώς την παραμονή του Ντάβιντ Κάρμο και τις τελευταίες ώρες εντείνει τις προσπάθειές του για να έρθει σε deal με την Πόρτο, εκμεταλλευόμενος και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Οι Πειραιώτες έχουν στην λίστα τους τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, Λιάνκο (ύψους 1.87).

Ανήκει στη Σαουθάμπτον και αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλ Γκαράφα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή του Ολυμπιακού με τον πρώην ερυθρόλευκο τεχνικό στο πλαίσιο της συγκέντρωσης περισσότερων δεδομένων για τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Οι ερυθρόλευκοι φουλάρουν για την απόκτησή του. Διαθέτει και σερβικό διαβατήριο, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη ή να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Μποταφόγκο και η Βάσκο ντα Γκάμα.

Η Αλ Γκαράφα είχε κάνει πρόταση 4.700.000 ευρώ στην Σαουθάμπτον, η οποία έγινε αποδεκτή από την ομάδα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν είπε το “ναι”. Επομένως, τόσα είναι τα χρήματα που ζητάει πάνω-κάτω η αγγλική ομάδα.

Ο Λιάνκο Εβανγκελίστα Σιλβέιρα Νέβες Βοϊνοβιτς, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στη Βιτόρια της Βραζιλίας την 1η Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Μποταφόγκο. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στην ομάδα Κ20 της Σάο Πάουλο, έπαιξε στην πρώτη ομάδα και σε ηλικία 20 ετών (το καλοκαίρι του 2017) πήρε μεταγραφή στην Τορίνο αντί 7.700.000 ευρώ.