Σε εξετάσεις θα υποβληθούν οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αφού αμφότεροι αποχώρησαν με ενοχλήσεις και κουτσαίνοντας από το Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι των πρασίνων φοβούνται ότι οι αθλητές τους έχουν υποστεί θλάσεις στη γάμπα.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός φόργουορντ ένιωσε τράβηγμα μετά από ένα επιθετικό ριμπάουντ που μάζεψε στα 11″ πριν το τέλος, με συνέπεια να πάει κατυθείαν στον πάγκο για μαλλάξεις και να αφήσει τη θέση του στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος εκτέλεσε και τις δύο βολές από το φάουλ που είχε κερδίσει στην ίδια φάση ο συμπαίκτης του. Επίσης, τόσο ο Σλούκας, όσο και ο Χουάντσο “κουβαλούσαν” θλάσεις από το Game 5 της σειράς των playoffs με τη Μακάμπι.

Να σημειώσουμε πως οι δύο παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, καθώς η Ελλάδα θα παίξει στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) και η Ισπανία σε εκείνο που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια το ίδιο διάστημα, με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.