Περίπου ένας μήνας απομένει για την έναρξη της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό.

Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου, σε επαφή με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχουν συζητήσει για την στελέχωση του ρόστερ και παράλληλα ασχολούνται με τις παραμονές όσων συνέβαλαν στην κατάκτηση του Conference League.

Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο Κώστας Φορτούνης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του μήνα, και υπάρχει μία αισιοδοξία πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Επίσημα δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό από καμία από τις δύο πλευρές, όμως οι σημερινές εφημερίδες κάνουν λόγο για «εβδομάδα Φορτούνη» και πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Το θέμα θα κλείσει με τη συνάντηση που θα έχει ο Φορτούνης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έχουν προηγηθεί οι προπαρασκευαστικές συζητήσεις του μάνατζερ και των συνεργατών του επιχειρηματία, αντίστοιχα, για να ξεκαθαρίσουν τα «θέλω» και οι διαθέσεις των δύο πλευρών.

Ο Μεντιλίμπαρ, από τη μεριά του, έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως θα ήθελε να μείνει ο Έλληνας άσος στην ομάδα, αφού κατάφερε να του βρει το ρόλο που του ταιριάζει και να μπορέσει να αποδώσει αυτό που μπορεί, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με double-double με 11 γκολ και 19 ασίστ.