Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν με ιδανικό τρόπο, αφού μετά από την κατάκτηση της EuroLeague και της Ευρώπης, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με μεγάλη ανατροπή στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League.

Μετά από τη λήξη του αγώνα και την απονομή του τροπαίου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκάλεσε έκσταση στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε σε άπαντες και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω του. Στη συνέχεια αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με τον Εργκίν Αταμάν και έταξε ταξίδι στα νησιά και στη Μύκονο με γιοτ 100 μέτρων, με τους παίκτες να τον αποθεώνουν και να φωνάζουν ρυθμικά: “Είναι τρελός ο προεδρός”

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

“Ρώτησα τον κόουτς παλιότερα, όταν κατακτήσαμε τον ευρωπαϊκό τίτλο, να πάρουμε ένα μεγάλο πλοίο να πάμε στη Μύκονο και όπου θέλετε. Μου είπε μετά από τους τελικούς.

Την επόμενη εβδομάδα ή αύριο ή όποτε θέλετε θα πάρουμε ένα γιοτ 100 μέτρων και θα πάρετε μαζί σας τις συζύγους σας, τις κοπέλες σας και τις δύο αν θέλετε (σ.σ. γέλια), τα αυτοκίνητά σας και θα πάμε σε όλα τα νησιά”