Την επιστροφή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, όπως είχε προαναγγείλει προ ημερών το sport-fm.gr.

Μετά από 5 χρόνια στην Πολωνία, ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Αρκάδων, οι οποίοι πλέον κινούνται για την απόκτηση κι άλλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει στον ΑΣΤΕΡΑ μετά από πέντε χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έκανε διεθνή καριέρα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1993, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα μας. Στην πρώτη του θητεία στον ΑΣΤΕΡΑ, από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019, είχε συνολικά 75 επίσημες συμμετοχές, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League και ένα γκολ.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με τον Παναθηναϊκό, καθώς και τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της Πολωνίας, MKS Pogon. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 το 2012.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ. Νιώθω ότι μετά από την 5ετή μου θητεία στο εξωτερικό ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα και την πόλη που αγάπησα, δέθηκα και αγαπήθηκα. Έρχομαι με πολλές παραστάσεις και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι για τον ΑΣΤΕΡΑ αξίζει να είναι πάντα υψηλοί. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω, να είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Είμαι και πάλι στον ΑΣΤΕΡΑ”.