Λίγη ώρα μετά την κίνηση απόκτησης του Σάσα Βεζένκοφ, μέσω ανταλλαγής από τους Σακραμέντο Κινγκς , μαζί με τον Ντάβιον Μίτσελ, οι Τορόντο Ράπτορς προχώρησαν σε κίνηση με ιδιαίτερη σημασία για την στελέχωση του ρόστερ τους. Αυτό γιατί στο νο.31 της διαδικασίας (πρώτο pick του δευτέρου γύρου) επέλεξαν τον Τζόναθαν Μόγκμπο.
Πρόκειται για έναν εκρηκτικό φόργουορντ ύψους 2.03μ που είναι απόφοιτος του Σαν Φρανσίσκο και έρχεται από μια παραγωγική σεζόν στο NCAA κατά την οποία έδειξε την ικανότητά του στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, την εκτέλεση και τη δημιουργία του δικού του σουτ μέσης απόστασης και όχι μόνο.
Στην ουσία με την κίνηση αυτή οι Ράπτορς απέκτησαν ακόμα έναν φόργουορντ, μέσα από τη διαδικασία του NBA Draft, βάζοντάς τον δίπλα στους Σκότι Μπαρνς, Αρ Τζέι Μπάρετ, Κέλι Ολίνικ, Κρις Μπουσέ, Οτσάι Αγκμπάτζι και Σάσα Βεζένκοφ, γεγονός που φέρνει ακόμα μια λύση στις θέσεις των φόργουορντ.
Η οποία όπως είναι φυσιολογικό δεν αποκλείεται να επηρεάσει και την επόμενη μέρα του Βούλγαρου φόργουορντ, που πριν από λίγη ώρα έγινε trade από τους Σακραμέντο Κινγκς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Βόμβα: Στους Τορόντο Ράπτορς ο Σάσα Βεζένκοφ!