Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, η Ιβάνα Κνολ εμφανίστηκε με αποκαλυπτική αμφίεση στα χρώματα της Κροατίας και στον αγώνα με την Ισπανία για το Euro (3-0). Η πρώην εστεμμένη, ωστόσο, σχολιάστηκε αρνητικά από δύο παρουσιαστές της γερμανικής τηλεόρασης, κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή της.
Η άλλοτε Μις Κροατία εμφανίστηκε στο Magenta TV καθ’ οδόν για το γήπεδο και παραδέχτηκε πως «κάνει λίγο κρύο». Η ατάκα αυτή προκάλεσε το σχόλιο του παρουσιαστή, Γιοχάνες Κέρνερ, που είπε «… θα τη λυπόμασταν, αλλά θεωρητικά υπάρχει η πιθανότητα να ρίξει κανένα ρούχο πάνω της αν κάνει κρύο».
Η παρουσιάστρια, Λάουρα Βοντόρα, με ακόμη πιο σκωπτικό ύφος έκανε πάσα στους δύο αναλυτές των αγώνων της γερμανικής τηλεόρασης λέγοντας αιχμηρά «… ωραία, τώρα θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με κάποιον που κατέχει το άθλημα».
Η Ιβάν Κνολ, που έχει μεγαλώσει στη Γερμανία, αντέδρασε μέσω Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας σχολιάζοντας «… κι εγώ αν ήμουν έτσι θα φορούσα χειμωνιάτικα ρούχα», ενώ στη συνέχεια «ταγκάροντας» το κανάλι έκανε λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των δύο παρουσιαστών καλώντας το Magenta TV να μην της ζητήσει ξανά να μιλήσει αφού δεν τη σέβονται.