Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην Ιταλία η Φιορεντίνα που σε εξ αναβολής παιχνίδι επικράτησε 2-3 της Αταλαντα. Οι Βιόλα τερμάτισαν στην 8η θέση που οδηγεί στο Conference, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο, που κατέκτησε το Europa League, στην 4η και θα συμμετάσχει στο Champions League.
Στο 6ο μόλις λεπτό ο Καστροβίλι σέντραρε από αριστερά και ο Μπελότι με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ για τη Φιορεντίνα.
Ωστόσο στο 12’ ο Ντε Κετελάρ έδωσε κάθετα στον Λούκμαν που έφυγε μόνος με τον Μαρτινέλι και τον πλάσαρε για το 1-1. Στο 19’ ο Μπιράγκι σέντραρε από αριστερά και ο Νίκο Γκονθάλεθ με φοβερό γυριστό από το πέναλτι έγραψε το 1-2.
Στο 21’ η κεφαλιά του Χολμ πέρασε έξω ενώ στο 32’ ο Σκαλβίνι με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 2-2. Στο 42ο λεπτό το σουτ του Ρουτζέρι σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 44’΄ακυρτώθηκε γκολ του Ρανιέρι. Τελικά στο 45+1’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Καρνεζέκι, ο Μπελότι με πλασέ εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό  2-3, αφού στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι.
Έτσι, η Φιορεντίνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αταλαντα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Τολόι (74’ Τζιμσίτι), Χίεν, Ρουτζέρι, Χολμ (57’ Μίραντσουκ), Σκαλβίνι (84΄ Χατέμποερ), Πάσαλιτς, Κοουπμάινερς, Έντερσον, Ντε Κετελάρ (74΄ Τουρέ), Λούκμαν (57’ Σκαμάκα).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μαρτινέλι, Μπιράγκι, Μαρτίνες, Ρανιέρι, Καγιόντε (77’ Φαραόνι), Ντάνκαν (77’ Ινφαντίνο), Λοπές, Καστροβίλι (66’ Κουαμέ), Μπελότι, Γκονθάλεθ (88’ Μπαράκ), Μπελτράν (77’ Ικονέ).