Υπόθεση δημόσιας βλάβης, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από ψευδή καταγγελία 20χρονου, ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1μ.μ. σήμερα, ο 20χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, έπεσε θύμα ληστείας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 20χρονος, γύρω στις 12.55μ.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης του Τσιρείου Σταδίου, τον πλησίασε άγνωστός του άνδρας, ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού, του απέσπασε χρηματικό ποσό ύψους €13,448. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα αποτελούσαν περιουσία της εταιρίας, στην οποία εργάζεται.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του, ο 20χρονος φέρεται να ανέφερε ότι η καταγγελία του ήταν ψευδής. Φέρεται επίσης να υπέδειξε το σημείο όπου έκρυψε το πιο πάνω χρηματικό ποσό.

Από περαιτέρω εξετάσεις, το χρηματικό ποσό εντοπίστηκε και παραδόθηκε στον διευθυντή της εταιρίας, όπου εργάζεται ο 20χρονος.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού ανακρίθηκε εκ νέου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: REPORTER