Ο Ολυμπιακός στις 15 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα δώσει συνολικά τέσσερα φιλικά. Ένα εξ αυτών απέναντι στον Άγιαξ.
Πλησιάζουν οι μέρες, που ο Ολυμπιακός θα ξαναπιάσει δουλειά. Οι ερυθρόλευκοι θα συγκεντρωθούν στον Ρέντη στις 8-10 Ιουλίου και λίγο αργότερα στις 15 του ίδιου μήνα θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία.
Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στις Κάτω Χώρες, όπου και θα παραμείνει έως τις 27 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα θα δώσει τέσσερα φιλικά.
Το ένα εξ αυτών μάλιστα είναι πολύ δυνατό, καθώς θα κοντραριστεί με τον Άγιαξ. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει γνωστό ολόκληρο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού.
Τον Αύγουστο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να αναχωρήσουν για την Ιταλία και το διήμερο 2-3/8 να δώσουν επιπλέον δύο φιλικά, το ένα με Τερνάνα και το δεύτερο με την Ρόμα.
Σημειώνεται πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη οριστικοποιήσει ένα φιλικό παιχνίδι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και αυτό θα είναι με την Νότιγχαμ, την οποία θα φιλοξενήσουν στις 8 Αυγούστου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.