Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης αναφέρθηκε στα του προγραμματισμού:

-Για την πρόσληψη του Κόλμαν: «Ήταν μια δύσκολη περίπτωση. Για αρκετές μέρες πηγαινοερχόμασταν για διάφορα θέματα. Αύριο το βράδυ θα φθάσει στην Κύπρο. Οι συνεργάτες του είναι ήδη εδώ. Η έλευση του θα τρέξει περισσότερο και τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

-Για τις μεταγραφές: «Ο αριθμός των μεταγραφών θα είναι αρκετά μεγάλος. Είπαμε πολλές φορές πως θα φτιάξουμε μια νέα ομάδα».

-Για την απόκτηση των Ζαχαρίου-Μάμα: «Ήταν σε συνεννόηση με τον προπονητή. Δεν μπορούμε ποτέ να φέρουμε παίκτη τον οποίον ο προπονητής μας δεν έχει προκρίνει. Σίγουρα το ότι υπάρχει ο Παναγιώτης Γιάννου εκεί είναι πολύ σημαντικό».

-Για τις αποχωρήσεις: «Ο Κα θα αποχωρήσει. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Μόρσει για να μην επιβαρυνθεί οικονομικά το σωματείο. Υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους και είμαστε σε επικοινωνία. Αναφέρομε σε Μαρς, Ντέγοεστ, Φιλίποβιτς και άλλους. Θα δούμε ποιοι θα παραμείνουν».

-Για τα σενάρια για Λισάντρο Σεμέδο: «Για τον συγκεκριμένο παίκτη το ξεκαθαρίζω δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν ξέρω πώς βγήκε το όνομα του. Δεν είναι καν στις λίστες. Δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν».

-Αν υπάρχουν προτάσεις για Φραντζή και Μακρή: «Επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει για κανένα παίκτη. Αν έγιναν βολιδοσκοπήσεις είναι εντελώς διαφορετικό. Εμείς είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις».

-Για Φιλιώτη: «Είναι από αυτούς που έχουν προταθεί, όπως και άλλοι παίκτες».

-Για τον Μίντσεφ: «Έχει συμβόλαιο. Δεν υπαρχή κάτι. Είναι κανονικά στην ομάδα όπως είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο θα είναι εδώ και του χρόνου. Όπως είπα, αν έρθει πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη, εμείς θα την εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε».