Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Σέντρα στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 από τον πρώτο όμιλο σήμερα, με τις αναμετρήσεις Ελβετία-Γερμανία και Σκωτία-Ουγγαρία.
Οι Γερμανοί έχουν προκριθεί, αλλά και οι Ελβετοί μόνο με αυτοκτονία θα μείνουν εκτός συνέχειας. Είναι πάντως υποχρεωμένοι να περιμένουν τα σημερινά ματς για να σφραγίσουν το εισιτήριο στους «16» της διοργάνωσης. Με έναν βαθμό θα είναι στους «16», αλλά ανάλογα με το αποτέλεσμα που άλλου αγώνα είναι πιθανό να προκριθούν ακόμη κι αν χάσουν, αφού έχουν το μαξιλάρι της τρίτης θέσης: προκρίνονται οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των έξι ομίλων. Τι περιμένουμε λοιπόν απόψε; Η νίκη της Ελβετίας έχει απόδοση 5.10, η ισοπαλία είναι στο 3.80 και η νίκη της Γερμανίας δίνει 1.70 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!
Οι Γερμανοί έχουν την αύρα της έδρας και κάπως έτσι ξεκίνησαν με 2 στα 2 στον όμιλο, κερδίζοντας εύκολα Σκωτία και Ουγγαρία. Οι Ελβετοί κέρδισαν την Ουγγαρία και απέσπασαν ισοπαλία στο ματς με τη Σκωτία, έτσι είναι κι αυτοί κοντά στην πρόκριση. Οι οικοδεσπότες έχουν τρία GG και over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, ενώ οι Ελβετοί τρία σερί GG και επτά under 2.5 γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 1.78 και το over 3.5 γκολ είναι στο 2.90, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.05. Στο 1.75 το GG, στο 2.02 το NG.
Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.
Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!