Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 40χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε αστυνομικό που του έκανε σήμα να σταματήσει και αυτός εγκατέλειψε τη σκηνή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται πως ο ύποπτος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων το αδίκημα της απόπειρας φόνου.

Έτσι έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλος της Αστυνομίας, ενώ οδηγούσε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, στην οδό Ουζουνιάν, εντόπισε εντός οχήματος, που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, ένα 40χρονο, εναντίον του οποίου διερευνώνται διάφορες υποθέσεις τροχαίων αδικημάτων.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον 40χρονο, να παραμείνει στο ίδιο σημείο για έλεγχο και προχώρησε με την μοτοσικλέτα προς το μέρος του. Ωστόσο ο 40χρονος φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητό και να το οδήγησε εναντίον του αστυνομικού. Το αυτοκίνητο του 40χρονου, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τραυματιστεί, ενώ ο 40χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος, προσέκρουσε επίσης σε άλλα τρία οχήματα, προκαλώντας ελαφρές ζημιές.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού όπως διαπιστώθηκε φέρει μώλωπες στην κοιλιακή χώρα.

Πηγή: Sigmalive