Λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέει τον βασικό ύποπτο για την απαγωγή της Μαντλίν Μακάν, Κρίστιαν Μπρίκνερ, με την εξαφάνισή της ανακάλυψε η γερμανική αστυνομία, λένε οι ερευνητές.

Ο ντετέκτιβ Τίτους Στάμπα δήλωσε ενώπιον δικαστηρίου της Γερμανίας ότι βρέθηκαν μηνύματα email σε λογαριασμό Hotmail που χρησιμοποιούσε ο Μπρίκνερ και τα οποία τον συνδέουν άμεσα με την υπόθεση.

Πρόκειται για την πρώτη ανακάλυψη ερευνητών που συνδέει τόσο άμεσα τον Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της τρίχρονης από δωμάτιο σε θέρετρο στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας το 2007.

Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες του ντετέκτιβ Στάμπα είχε βρεθεί και δεύτερος λογαριασμός του καταδικασθέντα Γερμανού σε email με το οποίο κοινοποιούσε σε άλλους υλικό κακοποίησης παιδιών.

Από τον εν λόγω λογαριασμό φέρεται να διαγράφηκαν όλα τα μηνύματα στις αρχές του 2007, όταν η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Οι Γερμανοί αξιωματούχοι κατονόμασαν τον Μπρίκνερ ως κύριο ύποπτο το 2020 και οι Αρχές συνέχισαν να ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν τα χρόνια που ακολούθησαν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα