Οι εκκαθαρίσεις στην Παρτίζαν συνεχίζονται. Αν και όλα έδειχναν πως ο Μπρούνο Καμπόκλο θα παρέμενε στην ομάδα, όπως είχε δηλώσει και ο πρόεδρος του κλαμπ, τελικά και ο Βραζιλιάνος σέντερ αποχωρεί. Μάλιστα, ο ατζέντης του, Ντάνιελ Χάζαν, έκανε σοβαρές καταγγελίες κατά των Σέρβων.

«Ο παίκτης ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Είχε φύγει για να πάει στην εθνική του ομάδα. Έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις πριν αρχίσει η προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά και βάσει όρου στο συμβόλαιό του, η Παρτίζαν ήταν υποχρεωμένη να του το επιτρέψει», τόνισε και στη συνέχεια έκανε λόγο και για καθυστερήσεις μισθών. «Δύο μισθοί καθυστέρησαν να καταβληθούν. Προβλέπεται μια περίοδος 30 ημερών που μπορεί η ομάδα να αργήσει και εμείς μετά το πέρας της ζητήσαμε να πληρωθούμε εντός επτά ημερών. Κανένας όμως δεν μας απάντησε, ούτε και μας πλήρωσαν τελικά, οπότε στείλαμε αίτημα διακοπής συμβολαίου», σημείωσε.

Όσο για το αν υπάρχει περιθώριο να αλλάξει απόφαση ο Καμπόκλο; «Έχουμε ήδη αποφασίσει. Ο Μπρούνο δεν θα παίζει τη νέα σεζόν στην Παρτίζαν», ξεκαθάρισε ο ατζέντης του 29χρονου Βραζιλιάνου (2,08μ.) που φέτος είχε 9,4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 10,5 στην αξιολόγηση σε 19:23 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.