Σημαντική κίνηση για τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικ Ντάουμ (29 χρονών, 2.06 μέτρα) με μονοετές συμβόλαιο.

Ο Μάικ Ντάουμ (29 χρονών, 2.06 μέτρα) είναι πλέον παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Την είδηση έκανε γνωστή η σερβική ομάδα με ανακοίνωσή της, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Ντάουμ είναι Stretch-4, δηλαδή ένας παίκτης με καλό περιφερειακό σουτ που ανοίγει το γήπεδο. Την περσινή χρονιά την ξεκίνησε στην Τορτόνα, πριν πάρει μεταγραφή στην Αναντολού Εφές. Με την φανέλα της τουρκικής ομάδας είχε 8 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 9.4 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο με 41.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Ντάουμ είναι το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα, που έχει ανακοινώσει ακόμα τις προσθήκες των Αϊζέια Κάναν, Νίκολα Κάλινιτς και Ούρος Πλάβτσιτς, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων των Μίλος Τεόντοσιτς και Μπράνκο Λάζιτς.