Το βράδυ της Παρασκευής (28/6), βγήκαν δηλώσεις από τον πρώην «γαλαζοκίτρινο» ποδοσφαιριστή Τζόναθαν Μόρσεϊ στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se», ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε ότι η ΑΕΛ, στην ουσία τον έδιωξε από την ομάδα, ότι είχαν να παίρνουν πολλούς μισθούς και ότι η νέα διοίκηση της ομάδας, του είπε ψέματα.
Οι δηλώσεις όπως ήταν αναμενόμενο, έφεραν αντίδραση από πλευράς ΑΕΛ, καθώς δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα.
Στην ουσία ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, διαψεύδει τον εαυτό του, καθώς είχε παραχωρήσει συνέντευξη στις 14 Μάιου και τότε άλλα έλεγε…. Εμείς θυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο Μόρσεϊ, πριν από ένα μήνα και κάτι.
Συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Ypervorioi.blogspot.com» και στον Μιχάλη Χριστοφίνη, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τζόναθαν Μόρσεϊ, αναφορικά με την παρουσία του στην Κύπρο με τα χρώματα της Λεμεσιανής ομάδας, τις εμπειρίες του στο νησί και τις διαφορές μεταξύ του σουηδικού, ελληνικού και κυπριακού ποδοσφαίρου.
Περνάς καλά στην ΑΕΛ; Θα ήθελες να μείνεις;
«Ναι θα ήθελα ευχαρίστως να μείνω στην ΑΕΛ.Η ομάδα έχει φανταστικούς οπαδούς και το ποδόσφαιρο είναι καλό στην Κύπρο. Φυσικά δεν φθάσαμε στο επίπεδο που θέλουμε φέτος αλλά περνώ καλά στην ΑΕΛ».
Έχεις συμβόλαιο με την ΑΕΛ;
«Ναι έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΛ».
Πρόσφατα τα Κυπριακά ΜΜΕ έκαναν λόγο για απλήρωτους λογαριασμούς από την ομάδα προς τους παίχτες. Τι έχεις να πεις για αυτό;
«Υπήρχαν κάποια προβλήματα στην ομάδα αλλά με διάλογο που είχαμε με το συμβούλιο το λύσαμε».
Πλέον ένα μήνα μετά, ο ποδοσφαιριστής αλλάζει αυτά που έλεγε ο ίδιος. Εμείς απλά θυμίζουμε ότι η προσφορά του Μόρσεϊ στην ΑΕΛ ήταν… ανύπαρκτη, καθώς σε 21 συμμετοχές είχε μόλις 2 γκολ, καμία ασίστ, ενώ η κακή του χρονιά έρχεται να επιβεβαιωθεί και από το transfermarket, αφού η αξία του όταν ήρθε στην ΑΕΛ ήταν στις 400,000 και φεύγοντας είναι στις 250,000 ευρώ.

Μιχαήλ Αριστείδου