Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στον λόγο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το ΣΕΦ στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά “Ακρόπολις”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έδωσε το “παρών” στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά “Ακρόπολις” απέναντι στο Μαυροβούνιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Βασίλης Σπανούλης τοποθετήθηκε στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου για τον λόγο της απουσίας του “Greek Freak” από το ΣΕΦ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε ότι ο Αντετοκούνμπο του τηλεφώνησε το πρωί της Τρίτης και του γνωστοποίησε ότι είναι άρρωστος.

“Ο Γιάννης με πήρε τηλέφωνο σήμερα το πρωί, είναι λίγο άρρωστος και για αυτό αποφάσισα ότι σήμερα είναι καλύτερο να μείνει σπίτι του και να έρθει αύριο στην προπόνηση. Θα είναι αύριο κανονικά στην προπόνηση, θα κάνει προπόνηση και ο προγραμματισμός είναι να παίξει μερικά λεπτά με τις Μπαχάμες” , σημείωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε ότι ο προγραμματισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι να παίξει μερικά λεπτά στο επόμενο ματς με τις Μπαχάμες.