Η εποχή Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει λάβει και επίσημα τέλος, αφού τη Δευτέρα (3/6) η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αστέρα.

Οι Μαδριλένοι μπορεί να απόκτησαν τον 25χρονο ως ελεύθερο παρ’ όλα αυτά πλήρωσαν ένα «μυθικό» μπόνους μεταγραφής 100 εκατ. ευρώ, ενώ ο πρώην πλέον παίκτης των Παριζιάνων θα λαμβάνει ετήσιες συνολικές απολαβές ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Το γαλλικό κλαμπ δεν έμεινε με «σταυρωμένα» τα χέρια και όπως ήταν αναμενόμενο έχει μπει στη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη του Εμπαπέ. Στην «κορυφή» της λίστας φαίνεται ότι βρίσκεται ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια, με τον 23χρονο να μην έχει δείξει ωστόσο επιθυμία να αποχωρήσει από την Νάπολι έως και σήμερα.

Η διοίκηση των «παρτενοπέι» από την άλλη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πώλησης του 23χρονου ακραίου επιθετικού, όμως το ποσό της προσφοράς δεν θα πρέπει να είναι κατώτερο των 80 εκατ. ευρώ. Αναρτήσεις μάλιστα αναφέρουν ότι το μόνο εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι ο ισχυρός άντρας των περσινών πρωταθλητών Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λουρέντις, τον οποίο θα πρέπει να πείσει η Παρί για να πραγματοποιηθεί η πώληση.