Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη των πρωταθλητών (βλέπε ερχόμενη Δευτέρα) και η αγωνία στο αποκορύφωμα της για την μορφή που θα πάρει το ρόστερ.
Ιδιαίτερα οι θέσεις «κλειδιά» και συγκεκριμένα των δύο σέντερ φορ και του 10αριού. Όσο δεν ανακοινώνεται κάποια συμφωνία, σημαίνει ότι γίνεται προσεχτικός χειρισμός και είναι αλήθεια ότι θέλουν στο ΑΠΟΕΛ να περιορίσουν το περιθώριο λάθους επιλογής.
Η διοίκηση, έχει στο πλάνο της να δαπανήσει μεγάλο χρηματικό ποσό για τον ένα τουλάχιστον επιθετικό καθώς και για το 10άρι αλλά θέλει να πληρώσει εκεί που θα μπορέσει να γίνει απόσβεση από τους νέους ποδοσφαιριστές.
Δεν διαρρέουν ονόματα (ίσως αυτό να είναι και καλό) αλλά οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν καλοί υποψήφιοι κάποιοι από τους οποίους έχουν γίνει δέκτες πρότασης από τους πρωταθλητές.
Παρόλο ότι αποφεύγεται κάποιο χρονοδιάγραμμα, εντούτοις γίνεται προσπάθεια να κλείσει τουλάχιστον μία από τις τρεις μεταγραφές, στα επόμενα 24ωρα και αν είναι δυνατόν, την ερχόμενη Δευτέρα να είναι στο προπονητικό κέντρο.