Στην ΑΕΛ δεδομένα θα το ψάξουν για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης θέλοντας μάλιστα να καταφέρουν να βρουν τους επιθετικούς που όντως θα μπορούν να κάνουν την διαφορά μπροστά και θα έχουν το εύκολο γκολ.
Μια από τις περιπτώσεις που δεν περνάει απαρατήρητη είναι και αυτή του Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός με την πολύ μεγάλη καριέρα στο πρωτάθλημα μας έχει μείνει ελεύθερος και στα 37 του ψάχνει μια νέα πρόκληση. Στην ΑΕΛ δεν θα τους χαλούσε να έχουν τον Ιβάν Τρισκόφσκι στο ρόστερ, το αντίθετο μάλιστα. Οι γαλαζοκίτρινοι βολιδοσκόπησαν την μεριά του παίκτη και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν υπάρχει έδαφος για συμφωνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΑΕΛ έχουν άλλον ποδοσφαιριστή ως στόχο για πρώτο επιθετικό. Η έλευση του Τρισκόφσκι θα σημαίνει πιθανότατα την οριστική αποχώρηση του Μίντσεφ καθώς εννοείται ότι από την στιγμή που θα αποκτηθεί βασικός σέντερ φορ δεν θα μπορεί  να έχει δύο άλλες επιλογές στον πάγκο.
Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Δεδομένα η ομάδα έχει προσύμφωνα με δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, τους οποίους τα ονόματα κρατάνε…μυστικά.

Αριστείδου Μιχαήλ