Το πρώτο βήμα για την μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού έγινε. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε τον επίλογο στο μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του, το οποίο λέγεται Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω βίντεο στα social media του την αποχώρηση από τον σύλλογο έπειτα από επτά χρόνια, αφού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Πλέον, μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο «μπαμ». Τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά δεν είναι κρυφό πως ο Εμπαπέ θα μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, η οποία θα ολοκληρώσει την ενεργοποίηση της «βόμβας»το προσεχές διάστημα.
Η Marca αποκάλυψε και το χρονικό πλαίσιο της επισημοποίησης της μετακίνησης. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα για την τακτική που ακολούθησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ για να κλείσει τον Γάλλο σούπερ σταρ καταλήγει αναφέροντας: «Μένει ένα τελευταίο βήμα, η ανακοίνωση της άφιξης του στη Ρεάλ, αλλά αυτό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου».
Με λίγα λόγια, η Ρεάλ θα περιμένει το φινάλε της σεζόν και φυσικά τον τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου και έπειτα θα ανακοινώσει την απόκτηση του Εμπαπέ.