Άλλο ένα μεγάλο και έγκυρο γαλλικό ΜΜΕ, αν όχι το εγκυρότερο, εμπλέκει τον Ματίας Αλμέιδα με την αναζήτηση νέου προπονητή στη Μαρσέιγ.
Η «L Equipe” σε σημερινό της δημοσίευμα σχετικά με την ομάδα της Μασσαλίας αναφέρει ότι ο πρόεδρός της βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου τεχνικού ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το καλοκαίρι και προσθέτει τη λίστα με τα ονόματα προπονητών που είναι στο στόχαστρο του προέδρου της.
Στη λίστα αυτή, όπως αναφέρει και η Equipe είναι ο Ματίας Αλμέιδα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο Πάουλο Φονσέκα με τον πρόεδρο της Μαρσέιγ να αναζητά έναν προπονητή ο οποίος θα φέρει σταθερότητα στην ομάδα με ένα νέο αγωνιστικό πλάνο και ιδέες.
Στο σχετικό δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας αναφέρεται ότι ο Παμπλο Λονγκόρια έχει ήδη προσεγγίσει τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο της Πόρτο, ο οποίος όμως επεσήμανε ότι δεν ενδιαφέρεται και πως θα άφηνε -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- την Πόρτο μόνο για μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου.
Στον Λονγκόρια αρέσει ο Ματίας Αλμέιδα και οι αντιλήψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, εκτιμά τη δουλειά του και είχε φέτος και την ευκαιρία να δει την ΑΕΚ αγωνιζόμενη καθώς ήταν αντίπαλος της Μαρσέιγ σε δύο ματς στα παιχνίδια του ομίλου του Europa League.
Αυτό που επισημαίνεται πάλι είναι ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας θέλει να κλείσει το θέμα προπονητή μέχρι το τέλος του μήνα για να μπορέσει να κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.