Την πεποίθηση πως η κατάκτηση του Conference League θα είναι η αρχή και για άλλες μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη εξέφρασε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

«Τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω, είναι απίστευτα αυτά που ζήσαμε. Κι έχουμε να ζήσουμε κι άλλα. Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τίποτα! Οπότε ανυπομονούμε», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι μεγάλη τιμή που ο Κώστας (Φορτούνης) κι εγώ ήμασταν αρχηγοί σε αυτόν τον αγώνα που νομίζω είναι ο μεγαλύτερος στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Το αφιερώνουμε σε όλον τον κόσμο, στον Ολυμπιακό, στις οικογένειές μας. Νομίζω ότι είναι από τις πιο ωραίες στιγμές που έχουμε ζήσει όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτήν την ομάδα», πρόσθεσε.