Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Σεβίλλη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Primera Division, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον κυρίως για τη Βιγιαρεάλ που ελπίζει ακόμη σε εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, σε αντίθεση με τη Σεβίλλη που είναι και φέτος απογοητευτική. Οι «αμαρίγιος» βρίσκονται στην ένατη θέση και απέχουν επτά βαθμούς από την έβδομη που οδηγεί στην Ευρώπη. Η διαφορά είναι σημαντική και οι αγωνιστικές ως το τέλος λίγες, αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες θέλει να τις εξαντλήσει η Βιγιαρεάλ. Η νίκη της Βιγιαρεάλ έχει απόδοση 1.88, η ισοπαλία είναι στο 3.95 και η νίκη της Σεβίλλης δίνει 3.80 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Οι γηπεδούχοι έχασαν από τη Θέλτα την περασμένη αγωνιστική, χάνοντας έδαφος στη μάχη της Ευρώπης. Έχουν εννέα over 2.5 γκολ στα έντεκα τελευταία ματς και έξι GG στα οχτώ τελευταία ματς. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη επί της Γρανάδας, ενώ έχουν τρία NG και under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 1.60, το over 3.5 γκολ είναι στο 2.47 και το over 4.5 γκολ στο 4.25, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.35. Στο 1.55 το GG, στο 2.35 το NG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!