Στην ΑΕΛ έχουν ρίξει όλο το ενδιαφέρον τους στο θέμα του προπονητή και δεν ασχολούνται με τα ονόματα που γράφονται ως πιθανοί στόχοι. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να κλείσει το θέμα του κόουτς πρώτα, και μετά να δουν τα υπόλοιπα.
Οι τελευταίες μας πληροφορίες λένε ότι πάει αρκετά καλά το θέμα με τον Ουαλό Κρις Κόουλμαν και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Βέβαια αν δεν υπάρξει υπογραφή σε χαρτί τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Πάντως ο 53χρονος συγκεντρώνει τα στοιχεία που στην ΑΕΛ θέλουν να έχει ο νέος τεχνικός και αυτό μετράει πολύ. Ο Ουαλός διαθέτει ένα εξαιρετικό βιογραφικό και σίγουρα και ο ίδιος ψάχνεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται. Η νεότερη εξέλιξη έχει να κάνει με τον Κασάνικλιτς ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα και θα προπονείται μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αλλά δεν θα εγγραφεί στο ρόστερ και δεν θα καταλάβει θέση στον κατάλογο Α’ της ομάδας. Αν ο Σουηδός ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του και μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα ίσως εγγραφεί, αν τον θέλει ο προπονητής της ομάδας, τον ερχόμενο Ιανουάριο ξανά στο ρόστερ.

Αριστείδου Μιχαήλ