Tα playouts της Stoiximan Super League ολοκληρώνονται με την τελευταία αγωνιστική, με τα πάντα να έχουν κριθεί όσον αφορά την παραμονή και μόνο το τελικό πλασάρισμα να απομένει.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Κηφισιά (20:00, ΝοvaSports 2), με τις δύο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετική πορεία στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Από τη μία πλευρά, η ομάδα των Σερρών θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην 7η θέση, όπου ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, έχοντας προβάδισμα βάσει των αποτελεσμάτων σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία έκανε μία πολύ καλή ανά διαστήματα σεζόν, εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή, και πλέον θέλει να κλείσει τη χρονιά στην κορυφαία θέση των playouts.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, οι Τάσος Αυλωνίτης και Ισμαΐλα Ουεντραόγκο εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν. Αντίθετα, τιμωρημένος είναι ο Άγγελος Οικονόμου που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Βόλο. Θέση στον αγώνα, ενδεκάδα ή αλλαγή αναμένεται να πάρουν και δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μέχρι τώρα λεπτό συμμετοχής στη Stoiximan Super League. Φυσικά δεν υπολογίζεται ο Αμρ Ουάρντα, που έχει λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα

Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα είναι πιο απλά για την Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει ήδη υποβιβαστεί στη Super League 2 έναν χρόνο μετά την πρώτη άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία, επομένως θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο για την… τιμή της, θέλοντας να κλείσει την παρουσία της στην Α’ Εθνική με νίκη και το κεφάλι ψηλά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας – Στάικος, Μορέιρα – Γούλερι, Τομάς, Παπαβασιλείου – Άλεξιτς.

Κηφισιά (Μπράτσος): Νικοπολίγδης, Μιλίτσεβιτς, Βαφέας, Σπίνος, Κλωναρίδης – Νίνης, Σολόα – Σάντος, Πρίτσας, Τετέι – Οζέγκοβιτς.