Λίγο προτού αποχωρήσει, ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε μέσα από ένα βίντεο πόσο άλλαξε τη ζωή ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές του, πόσο βοήθησε άλλους σε δύσκολες στιγμές και πόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη τους ώστε να τον θέλουν φίλο για μια ζωή. «Θα έδινα τα πάντα να παίξω έστω και μια σεζόν για εκείνον» είπε ο Στίβεν Τζέραρντ!
«Σημασία έχει τι σκέφτονται για σένα όταν αποχωρείς» είχε πει στις αρχές ο Kloppo και τώρα που το αντίκρισε, συγκινήθηκε και βούρκωσε…
Οι ποδοσφαιριστές του θρυλικού προπονητή των «κόκκινων» έκαναν κατάθεση ψυχής για τον Γερμανό λίγο προτού εκείνος βρεθεί για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, το απόγευμα της Κυριακής.
Από τον Σαλάχ που ξέρει ότι στα δύσκολα θα τον πάρει αμέσως τηλέφωνο, στον Άλισον για τη στήριξη που είχε από τον Κλοπ τις μέρες που «έφυγε» ο πατέρας του, στον Λαλάνα που μεταμορφώθηκε μέσα σε λίγες μέρες μόλις ξεκίνησε η συνεργασία τους, αλλά και γι’ αυτό που θα μείνει το τεράστιο απωθημένο του Τζέραρντ.
«Μόλις τον γνώρισα, κατάλαβα ότι θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον, έστω και για μια σεζόν…» σχολίασε ο Stevie G.
Ακούγοντας όλα αυτά, ο Κλοπ βούρκωσε, θυμήθηκε, αντιλήφθηκε και ανέφερε: «Αν δεν ήξερα αυτόν για τον οποίο μιλούν, θα καταλάβαινα πως πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο…».
Και αυτό είναι που κρατά και θέλει να θυμούνται όλοι από εκείνον. Γιατί ξεκαθαρίζει πως η δική του παρουσία στη Λίβερπουλ και η ενότητα με τους παίκτες δεν ήταν απλά επαγγελματική, αλλά ήθελε να την πλησιάσει σε κάτι πιο οικογενειακό… Και το κατάφερε.
Αξίζει να διαθέσετε 20 λεπτά να δείτε το υπέροχο βίντεο…