Ο Ζέφτε Βιτάλ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρέιντζερς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ένα… σήριαλ όπως εξελίχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και το ΑΠΟΕΛ, στο οποίο αγωνιζόταν ως δανεικός από την Φλουμινένσε, τελικά έχει αίσιο τέλος και κατάφερε να κάνει το μεγάλο… βήμα στην καριέρα του.
Ο 20χρονος αριστερός οπισθοφύλακας την φετινή σεζόν με τους γαλαζοκίτρινους κατέγραψε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2094 λεπτά), μία στο Κύπελλο και μία συμμετοχή για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Γάνδη στο ΓΣΠ.
Γνωστές οι επιθετικές του αρετές οι οποίες η αλήθεια να λέγεται, ίσως, να είναι καλύτερες και από τις αμυντικές του. Γι’ αυτό και κατάφερε να βρει δίχτυα τρεις φορές απέναντι σε Οθέλλο, ΑΕΛ και Εθνικό Άχνας με το ΑΠΟΕΛ να παίρνει τη νίκη σε αυτά τα παιχνίδια.
Ετοίμασε… τέσσερα γκολ στους συμπαίκτες του και γενικότερα οι αριθμοί του Ζέφτε αποδεικνύουν ότι έχει συμβάλει στα μέγιστα έτσι ώστε το ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το 29ο πρωτάθλημα του στο τέλος της σεζόν.
Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να τον αντικαταστήσουν και να βρουν ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Χρήστο Γουίλερ.

Σόλωνας Κύπρου