Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη μεταγραφή του Εκπολό: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας. Από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος, θα έχουμε τη χαρά να τον δούμε στην ομάδα μας. Είναι μεταγραφή μηδενικού ρίσκου. Είναι ένα πολυεργαλείο στην αμυντική γραμμή, μπορεί να μας προσφέρει σημαντικές βοήθειες. Ήταν από τις κορυφαίες επιλογές για μια ομάδα που έψαχνε ενίσχυση στην αμυντική γραμμή. Με γρήγορες και μεθοδικές ενέργειες καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του».

-Αν έγινε οικονομική υπέρβαση για την απόκτησή του: «Γνωρίζετε πώς λειτουργούμε. Κινούμαστε χωρίς να βγαίνουν τα πόδια από το πάπλωμα, σε όλες τις περιπτώσεις».

-Για τα υπονοούμενα του Απόλλωνα για τη μεταγραφή του Εκπολό: «Υπήρξε μια απάντηση από μέρους μας. Δεν έχουμε τίποτα με τον Απόλλωνα. Δεν χρειαζόταν μια τέτοια τοποθέτηση. Κινηθήκαμε για την απόκτησή του αφότου ολοκληρώθηκε η σεζόν».

-Για Λόπες και Πονς: «Μένουν ανοικτά κεφάλαια για αυτές τις δύο περιπτώσεις, συν ο Τόνγκια που είναι διαφορετικό το καθεστώς καθώς ήταν δανεικός από την Οντένσε. Από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σημαίνει πως είναι ανοικτό το κεφάλαιο».

-Για τον Τόνγκια: «Σίγουρα θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση».

-Για το γκολ του Πέτρου Ιωάννου με την Εθνική Κ17 που ανήκει στην ΑΕΚ: «Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους μικρούς. Έχουμε κι άλλους. Μακάρι να τους δούμε να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα».