Η Βιγιαρεάλ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Τζιρόνα κι ελπίζει ακόμη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρώτη εντός έδρας ήττα της Τζιρόνα μετά από τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και είχε χάσει από τη Ρεάλ.

Στο 9ο λεπτό ο Γκατσανίγκα είπε όχι σε σουτ του Τραορέ και στο 13’ το σουτ του Μπαένα πέρασε λίγο έξω ενώ στο 15’ η κεφαλιά του Ερέρα είχε την ίδια τύχη. Στο 30ο λεπτό ο Μπεϊγί πρόλαβε σωτήρια τον Σάβιο και στο 33’ ο Γιόργκενσεν έσωσε μετά από σουτ του Ντόβμπικ.

Στο 52’ ο Κουένκα ήταν εκείνος που πρόλαβε τον Σάβιο και στο 54’΄το σουτ του Ερέρα πέρασε εκτός ενώ στο 59’ ο Γουέδες έκανε το σουτ στα σώματα και στην επαναφορά ο Τραορέ έγραψε το 0-1 με πλασέ από δεξιά,.

Στο 62ο λεπτό η Τζιρόνα είχε δοκάρι με τον Τσιχανκόβ και στο 89’ το σουτ του Μοράλες έξυσε το δοκάρι του Γκατσανίγκα. Στο 90+5’ ο Φεμένια αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

ΤΖΙΡΟΝΑ: Γκατσανίγκα, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ (74’ Βάλερι), Μπλιντ, Έρικ Γκαρσία, Αλέις Γκαρσία, Νταβίντ Λόπεθ, Ερέρα (74’ Πόρτου), Μαρτίν, Τσιχανκόβ (82’ Τόνι Γίγια), Σάβιο, Ντόβμπικ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Γιόργκενσεν, Μοσκέρα, Κουένκα (65’ Τεράτς), Μπεϊγί, Φεμένια, Παρέχο, Κομεσάνια (80’ Καπού), Τραορέ (80’ Κομεσάνια), Μπαένα, Γουέδες (65’ Αχομάς), Σέρλοθ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ