Η Στουτγκάρδη νίκησε με 1-0 μέσα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ που έχασε έδαφος στη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Λέβελινγκ πέρασε ελάχιστα έξω όπως κι εκείνο του Φίριχ στο 13’ ενώ στο 25’ και το απ ευθείας φάουλ του Βάργκας πέρασε πάνω από τα δοκάρια του  Νίμπελ.

Στο 30ο λεπτό ο Ουντάβ άλλαξε με τον Γκιρασί και σούταρε αλλά ο Κούμπεκ έσωσε και στο 35’ ο Κούμπεκ έστειλε στο δοκάρι την μπάλα μετά από σουτ του Λέβελινγκ.

Η Στουτγκάρδη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Μιγιό έβγαλε την βαθιά μπαλιά, ο Γκιρασί κατέβασε στο πέναλτι και πλάσαρε για το 0-1.

Στο 51’ ο Κούμπεκ έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ μετά από σουτ του Φίριχ και στο 65’ ο γκολκίπερ της Άουγκσμπουργκ έπεσε και απομάκρυνε και το μακρινό σουτ του Ουντάβ. Στο 87ο λεπτό ο Κούμπεκ νίκησε σε τετ α τετ και τον Σίλας.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κούμπεκ, Γκουβελέουβ, Εμπαμπού, Ουντουοκάι, Ιάγο, Ντορς (75’ Μίχελ), Γιάκιτς, Βάργκας (32’ Μάιερ), Μπραϊθάουπτ (75’ Ένχελς), Ντεμίροβιτς, Τίετς (85’ Μπέλιο)

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Μίτελστεντ, Αντόν, Ίτο, Στεργίου, Φίριχ (71’ Τζεόνγκ), Στίλερ, Μιγιό (84’ Καρατσόρ), Ουντάβ (84’ Ρουόλ), Λέβελινγκ (71’ Σίλας), Γκιρασί

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ